سه‌شنبه, 4 مهر 1396
عنوان : جلسه بررسی عملكرد بیمه ای و رفاهی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشكی اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۹

جلسه بررسی عملکرد بیمه ای و رفاهی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد

جلسه ی بررسی عملکرد بیمه ای و رفاهی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهوازبا حضور مهند س صادق مرادی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی،لیلا رشیدی رییس اداره رفاه وتربیت بدنی کارکنان،کارشناسان اداره رفاه وتربیت بدنی ورابطین رفاهی و بیمه ای واحد های تابعه در روز چهارشنبه مورخ28/4/96 در  سالن جلسات دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه،مدیر امور پشتیبانی ورفاهی ضمن عرض تسلیت امام جعفرصادق(ع)از تلاش وپیگیری های مجدانه رییس،کارشناسان ورابطین رفاهی وبیمه ای شهرستانی اداره رفاه وتربیت بدنی کارکنان تقدیر نمود.

مهندس مرادی با بیان اینکه مهم ترین رسالت مدیریت پشتیبانی و رفاهی دانشگاه برنامه ریزی وتلاش در راستای تأمین  رفاه ،آسایش،امنیت و سلامت کارکنان است تأکید کرد انجام و تحقق این مهم رسالت ومأموریت اصلی کارشناسان و رابطین اداره رفاه و تربیت بدنی است که بدون کمترین چشم داشت در این مسیر گام برمی دارند.

وی در ادامه با تبیین اصلی ترین  هدف سازمانی نظام سلامت که همانا تأمین ،حفظ و ارتقاء سطح سلامت آحاد ایرانیان برای افزایش امید به زندگی آنان است تأکید کردهیچ یک از ما نباید از این هدف غفلت نماییم چراکه هرگونه تأخیر و تعلل در انجام و اجرای وظایف محوله نشانه گرفتن امید ایرانیان و تهدید کردن سلامت آنان است.

مدیر امور پشتیبانی ورفاهی دانشگاه در پایان بر انجام تحقیقات کارشناسانه و تجزیه و تحلیل های میدانی رابطین پیرامون خدمات رفاهی و ورزشی در حال ارائه در سال جاری تأکید نمود و گفت نتیجه ی این بررسی ها دانشگاه را در ارائه ی خدمات بیشتر و بهتر در سال های آتی یاری خواهد نمود.

لیلا رشیدی رییس اداره رفاه وتربیت بدنی نیز ضمن تسلیت شهادت امام جعفرصادق(ع) به تشریح فرایند ها وتجزیه و تحلیل عملکرد بیمه تکمیلی درمان،اسکان ومهمان سراها واعطای تسهیلات به کارکنان در سال 95و96درواحد های تابعه پرداخت وبه سوالات رابطین رفاهی و بیمه ای واحد ها پاسخ گفت.