/  7
عنوان : برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه(س)ومراسم گرامیداشت روز دختر در مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشكی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۳

برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه(س)ومراسم گرامیداشت روز دختر در مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

همزمان با ولادت حضرت معصومه (س)و  گرامیداشت روز دختر با حضور مهندس صادق مرادی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ،مهندس علی شالو معاون مدیرامور پشتیبانی و رفاهی وجمعی از کارکنان از دختران شاغل در حوزه مدیریت امور پشتیبانی  و رفاهی  در دفتر مدیریت تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ضمن تبریک میلاد مظهر عصمت و نجابت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر گفت: ایجاد کانون گرم خانواده و ازدواج یک ضرورت انکار ناپذیر است و ما بهترین راه و روش زندگی را در کلام  وعمل پیامبر اکرم (ص)و خاندان پاکش می یابیم.

مهندس مرادی  با اشاره به سخن امام صادق(ع) که فرمود"کسی که مجردی را تزویج کند و امکان ازدواج او را فراهم نماید از کسانی است که در قیامت  خداوند به آنان نظر لطف می کند"گفت: امیدواریم همه ی ما بتوانیم در ایجاد زمینه ی ازدواج جوانان این مرز و بوم سهیم باشیم.

وی در پایان با اهدای گل و شیرینی از دختران شاغل در مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی تقدیر وتجلیل نمود.