رو عنوان : معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:
عنوان : كاروان ورزشی كارمندان به دومین المپیاد فرهنگی ورزشی كاركنان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی در ساری اعزام شدند
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۸

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:

کاروان ورزشی کارمندان به دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی در ساری اعزام شدند

جمعه28مردادماه1396 آیین بدرقه کاروان ورزشی بانوان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان در ساری باحضور دکترعلی  خدادادی قائم مقام رئیس دانشگاه  و جمعی از بانوان ورزشکار برگزار شد.

دکتر سید احمد حسینی  معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این خصوص اظهار داشت: برگزاری المپیاد های فرهنگی-ورزشی یکی از ابزار های موثر برای ارتقاء سلامت،ترویج فرهنگ ورزش  وایجاد شور و نشاط در بین کارکنان می باشد .

رئیس کمیته ورزش کارکنان دانشگاه گفت: در راستای اجرای اهداف عالی وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی و کمیته ورزش کارکنان،اقدامات مربوط به برنامه ریزی،سازماندهی  واجرای فعالیت های ورزشی مطابق با دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت متبوع در دانشگاه انجام شده است.

وی ادامه داد: تشکیل شورای اجرایی ورزش ،استعدادیابی ظرفیت های ورزشی کارکنان،نیاز سنجی امکانات ورزشی کارکنان و اختصاص تجهیزات و فضاهای ورزشی به واحدهای تابعه دانشگاه جهت ایجادبستر مناسب ورزش کارکنان ،اعزام کاروان های ورزشی کارکنان جانباز ومعلول به المپیادهای ورزشی ،برگزاری مسابقات در رشته های مختلف ورزشی  طبق تقویم ورزشی و اعزام تیم های ورزشی به مسابقات استانی وکشوری از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه  ورزش کارکنان می باشد.

حسینی همچنین به فعالیت ها و تمهیدات انجام شده  که در راستای آماده سازی تیم های ورزشی کارکنان برای انتخاب وحضور در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی بانوان اشاره کرد و اظهار داشت: اختصاص فضا و امکانات ورزشی و استفاده از مربیان با تجربه ورزشی برای اعزام کارکنان از جمله فعالیت های انجام شده در این راستا می باشد.

حسینی اظهار امیدواری کردکه کاروان ورزشی اعزامی کارکنان دانشگاه بتواند نتایج موفقیت آمیزی در این رویداد بزرگ آموزشی کسب نماید.

وی با بیان اینکه کاروان ورزشی بانوان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز امروز راهی ساری شد،تصریح کرد: امسال برای اولین بار تیم های ورزشی شطرنج و والیبال نیز به المپیاد اعزام شدند این درحالی است که سال گذشته تنها تیم های ورزشی دارت،آمادگی جسمانی وتنیس روی میز موفق به حضور در المپیاد شده بودند.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه در پایان افزود:31 نفر از بانوان شاغل در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ،متشکل از 5تیم ورزشی ،شامل رشته های والیبال،آمادگی جسمانی ،دارت،شطرنج و تنیس روی میز به دومین اللمپیاد ورزشی وزرت بهداشت در ساری اعزام شد.