/  2
عنوان : افتتاح سالن ورزشی جدید مراكز بهداشتی درمانی دهدز با اعتباری قریب به 400میلیون ریال
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱

افتتاح سالن ورزشی جدید مراکز بهداشتی درمانی دهدز با اعتباری قریب به 400میلیون ریال

چهارشنبه 8شهریورماه 96 در آخرین روز از هفته دولت  سالن ورزشی مراکز بهداشتی درمانی دهدز با حضور مهندس لیلا رشیدی رئیس اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ،دکتر نایب فدایی  معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و مهندس فرهادی  رئیس مراکزبهداشتی درمانی دهدز به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه رئیس اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان  در این مراسم اظهار داشت :با توجه به لزوم توجه به امور رفاهی کارکنان و گسترش فرهنگ فعالیت های بدنی ، سالن ورزشی کارکنان مراکز بهداشتی درمانی دهدز با اعتباری قریب به  400میلیون ریال به بهره برداری رسید.

رشیدی افزود:این سالن با مساحت 100 مترمربع پذیرای همکاران خانم و آقا  در روز های زوج و فرد و دارای امکانات ورزشی شامل دستگاه های بدنسازی، تردمیل، تنیس روی میز و.... می باشد.

رئیس اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان ورزش را به عنوان یک امر مهم در ایجاد نشاط و شادابی در بین کارکنان دانست و تصریح کرد:تمام تلاش خود را در توسعه ورزش و ارتقای سلامت کارکنان خواهیم کرد.

گفتنی است درسال95 و96  نیز سالن های ورزشی دانشکده پرستاری ومامایی،دانشکده بهداشت،دانشکده پیراپزشکی،معاونت غذا ودارو ، مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  استان و شهرستان های اندیکا،رامهرمز و ایذه نیز به بهره برداری رسیده و امکانات ورزشی زیادی نیز به واحدهای تابعه دانشگاه اختصاص داده شده است.