عنوان : مهمانسرای ركعت از توابع شهرستان دهدز به مناسبت هفته دولت به بهره برداری رسید
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۱

مهمانسرای رکعت از توابع شهرستان دهدز به مناسبت هفته دولت به بهره برداری رسید

چهارشنبه 8شهریورماه 96 ،در ادامه  افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه به مناسبت هفته دولت ،مهمانسرای رکعت از توابع شهرستان دهدز با حضور مهندس لیلا رشیدی رئیس اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ،دکتر نایب فدایی  معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و مهندس فرهادی  رئیس مراکزبهداشتی درمانی شهرستان  دهدز  و جمعی از مسئولین به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه رئیس اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان  در این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت و تقدیر از همه مسئولین و دولتمردان تدبیر وامید اظهار داشت:در راستای توجه بیشتر به امور رفاهی کارکنان و خانواده های آنان و با هدف ایجاد انگیزه دربین آنان ،مهمانسرای رکعت از توابع شهرستان دهدز با اعتباری بالغ بر دومیلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفت.

رشیدی گفت: این مهمانسرا  شامل 2 سوئیت مجزا با امکانات کامل رفاهی می باشد که با قرار گرفتن در کنار محوطه آبگیری سد کارون سه، مکانی بسیار زیبا و مناسب جهت گذراندن تعطیلات کارکنان خدوم دانشگاه می باشد.

وی افزود: با توجه به تنوع شرایط آب و هوایی استان خوزستان  مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه از سال 95 اماکنی را جهت  رفاه بیشتر کارکنان درشهرستان های اندیکا،لالی،اندیمشک،هندیجان،باغملک و دهدز در استان راه اندازی، تجهیز و مورد بازسازی  قرار داده که هم اکنون نیز در حال خدمت رسانی به کارکنان شریف می باشد.

رئیس اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان درپایان گفت: همه ی کارکنان می توانند در تمام طول سال با  ارائه درخواست خود به مدیریت امور پشتیبانی ورفاهی دانشگاه از این اماکن استفاده نمایند و امیدواریم با ایجاد این اماکن رفاهی،کارکنان و خانواده های آنان بتوانند از نعمات الهی برف،باران ،دریا و ....در طول سال بهره ببرند.